Resultaten Bredene 11-09-2011

Movsar goud, Arthur en Rodin brons

Op het U15-U17 tornooi behaalden Movsar de gouden medaille in de - 46 kg U15 en Arthur en Rodin (U17) brons.

Movsar mocht als eerste aantreden en deed dat met verve. Zijn eerste tegenstander werd vrij snel met een drop seio nage geworpen. In de tweede kamp ging Movsar voor het grondgevecht maar werd uiteindelijk toch de overwinning behaald via Kata guruma. De derde kamer werd gewonnen met een zijdelingse sumi gaeshi die echter wel een kani basami tintje had dus de volgende keer opletten :-)

Arthur en Rodin werden bij de U17 ingedeeld in dezelfde poule. Met een totaal van 5 deelnemers moesten 4 kampen gevochten worden. Arthur won 2 kampen. In feite waren het er 3 maar ja dat was buiten de scheidrechters gerekend die blijkbaar een perfecte sumi gaeshi niet goed kon inschatten. Rodin verloor zijn eerste kamp van Arthur maar kon zijn laatste gevecht winnen met een mooie hara goshi.


« Home

Reacties (4)

Plaats een reactieHeadblade zei op zondag 11/09/11 om 23u19:
Proficiat aan alledrie!
svensan zei op zondag 11/09/11 om 21u28:
NICE FIGHTS !!! Proficiat aan allen! Ik had wel andere beelden uit 'Bredene' van Marnix verwacht... ;-))
Cody zei op zondag 11/09/11 om 18u52:
mooi schaartje =D got to love kani basami
Yannovich zei op zondag 11/09/11 om 18u21:
Proficiat guys! Doe zo verder!
Vorige Volgende