Pagina 1 2 3 ... 49 50 51

Resultaten Oud-Turnhout 15-10-2011

Arthur Brons, Rodin uitgeschakeld in voorronde
Arthur (- 55 kg) en Rodin (- 60 kg) vochten in de Beker van Oud Turnhout bij de U17. 
Rodin werd ingedeeld in een tabel van 16 met 2 partijen in de voorronde. Eén daarvan was voor Rodin tegen Matthias Somers. Matthias won die kamp met 2 yukos, maar verloor zijn volgende kamp waardoor Rodin geen herkansing kreeg. Spijtig.
verder lezen »

Resultaten PBT Nederland U11 09-10-2011

Deny wint brons!!!!

Deny heeft toch uiteindelijk een podium kunnen bereiken in Nederland op het Piet Braken Tornooi (PBT) 2011. Deny verloor in de 2de tegen de toekomstige winnaar maar gelukkig heeft Deny daarna via herkansingen nog 4 kampen gewonnen en de 3de plaats bereikt (er werd maar één bronzen medaille uitgereikt). Proficiat!!!!

verder lezen »

Resultaten Braine-Alleud 02-10-2011

Deny goud en Arthur Brons

Twee van onze judoka's keken over de taalgrens om hun judo kunnen te demonstreren en kwamen aldus terecht in Braine-l'alleud. Deny (U11) kon alledrie zijn kampen winnen en behaalde goud.  Arthur vocht zich een weg naar het brons bij de U15.

verder lezen »

Resultaten shiai 02-10-2011

Dmitri heeft zijn eerste puntje binnen

Het was lang geleden dat het nog eens shiai was voor de hogere graden. Jan waagde dan ook zijn kans bij de 2de-4de dans maar kon geen puntje meepikken. Ook Manuel, Felix en Arthur konden geen vuist maken bij de bruine gordels.

verder lezen »

Resultaten U11-U13 Kemzeke 01-10-2011

Onze pupillen haalden in groep de 1ste plaats

Onze jongeren hebben weer voor een knalprestatie gezorgd. Met onze zotte pupillen judobende stonden we op de 1ste plaats. In de namiddag hadden we echter te weinig miniemen om dit te bestendigen maar onze pupillen kunnen oprecht trots zijn.

verder lezen »

Het X-team zoekt het in hogere sferen!

en gaat zich eventjes volop smijten in de bouldersport

De X-team training van 8 oktober zal doorgaan in de klimzaal Bleau aan de Rooigemlaan 180 B. het Boulderen' (of blokklimmen) is een ideale voorbereiding voor onze jonge competitejudoka's en bestaat uit het beklimmen van lage structuren of rotsen zonder gebruik te maken van touwen. 

verder lezen »

Paintball op 08-10-2011

Vanaf 12 jaar en mits goedkeuring Marnix

Naar jaarlijkse gewoonte gaan we mekaar weer vol kladderen met verf in Agimont.  Wie wil meedoen gelieve zich in te schrijven bij reacties onderaan de info pagina en vergeet ook niet te vermelden of je eigen vervoer hebt of niet. 

verder lezen »

Resultaten Bredene 11-09-2011

Movsar goud, Arthur en Rodin brons

Op het U15-U17 tornooi behaalden Movsar de gouden medaille in de - 46 kg U15 en Arthur en Rodin (U17) brons. Movsar mocht als eerste aantreden en deed dat met verve. Zijn eerste tegenstander werd vrij snel met een drop seio nage geworpen...

verder lezen »

Judo demo St Baafsplein 10-09-2011

Geen judo in BLOSO

Op zaterdag 10 september is er geen judoles in BLOSO. Er wordt wel nog gezocht voor vrijwilligers (groot en klein)  om in het kader van sportief Gent tussen 12 en 12h40 hun kunnen te tonen op het St Baafsplein. Graag een seintje vooraf als je wil meedoen. 

verder lezen »

Resultaten shiai september 2011

Weeral 10 punten binnen gehaald

De eerste shiai van het seizoen was een voltreffer van formaat. Maar liefst 10 punten werden binnengerijfd door onze judoka's. De supporters kunnen het enkel maar beamen: JC Gent-Drongen is goed bezig!

verder lezen »
« vorige berichten volgende berichten »
Vorige Volgende