Pagina 1 2 3 ... 50 51 52

Judogent.be

Onze site wordt in een nieuw kleedje gestoken

Judoclub Gent-Drongen is de laatste jaren dank zij de inspanningen van alle judoka's en sympathisanten een nieuwe weg ingeslagen.

Onze website kon dan ook niet achterblijven en straalt dan ook dit dynamisme uit. Met deze website willen we meer doen dan enkel maar aanwezig zijn in cyber space. In de eerste plaats zal de site bedoeld zijn voor die judoka's die nood hebben aan bijkomende informatie omtrent onze clubactiveiten (examens, competities, info trainingen ) maar ook het breder judo kader (internationale ontwikkelingen, competities, achtergronden) zal niet vergeten worden.

verder lezen »

Jr Hell weekend

Slechts 15 plaatsen over!

Om eens op een andere sportieve en speelse manier samen te komen, organiseert Judclub Gent Drongen voor het eerst een Jr Hell Weekend! Wens je nog in te schrijven? Haast je, want er zijn maar 15 plaatsen meer vrij!

verder lezen »

Reisverslag Japan dag 12-13

Onze laatste dag in Japan

Nog 1 dagje Tokio morgen en dan weer huiswaarts naar België. In Tokio is het pas duidelijk hoe zot de Japanners zijn. Ik zal twee weken nodig hebben om te recupereren van deze reis:-)

verder lezen »

Reisverslag Japan dag 11

Sumo is de max!

Vandaag zijn we vanuit Kyoto vertrokken naar Nara de oude hoofdstad van Japan. Daar hebben we het grootste houten gebouw van Japan gezien waar ook nog eens een 15 m hoge budo staat. Vanuit Nara ging het dat naar Nagoya waar we een sumo wedstrijd bijwoonden.

verder lezen »
volgende berichten »
Vorige