UPDATE: 🥋 Met Jouw Maat op de Mat? Dat Kan! 🥋

Hallo Judofans van Judoclub Gent-Drongen! Heb je ooit je coolste judo-moves willen showen aan je beste maat? Dit is je kans!
Check onze supercoole uitnodigingskaartjes. Elk lid krijgt de komende lessen een paar van deze glimmende beauties om aan hun vrienden te geven. Schrijf je eigen berichtje, voeg wat lachende gezichtjes toe en BOEM, je hebt je eigen persoonlijke judo-uitnodiging!

Waarom zou je in je eentje de show stelen, als het met z’n tweeën TWEE keer zo leuk is? Dus, kleine judoka’s, grabbel die kaartjes, nodig je maatjes uit en laten we de mat op 28 september vullen met lachende gezichten en nieuwe judo-talenten!

Oorspronkelijk bericht:

Ooit al eens met jouw beste vriend willen delen hoe cool judo is? Dit is jullie kans! Op donderdag 28 september biedt Judoclub Gent-Drongen een unieke proefles aan waarbij je kind een vriend mag meenemen. Samen ontdekken ze de magie van judo!

Het is dubbel zo leuk als je je avonturen kunt delen. Judo gaat niet alleen over fysieke vaardigheden; het gaat ook over kameraadschap, teamwerk en het bouwen van levenslange vriendschappen. Stel je voor hoe geweldig het zou zijn als je kind en zijn of haar vriend samen kunnen leren, groeien en lachen.

Dus, waarom niet twee keer de vreugde? Laat je kind de passie van judo delen met een maatje. Ze zullen samen een onvergetelijke ervaring beleven, terwijl ze de basisprincipes van deze prachtige sport en levensstijl leren kennen.

Doe mee met deze speciale proefles en zie hoe judo niet alleen het lichaam maar ook de band tussen vrienden versterkt. Schrijf je in en laat je kind samen met een vriend het avontuur van Judoclub Gent-Drongen ontdekken! 🥋💪🤝

#SamenJudo #DubbelPlezier #JudoclubGentDrongen