Resultaten Deny

Resultaten Arthur (U15)

Arthur werd ingedeeld in een poule van 5 bij de Beloften -55 kg, 4 keer vechten dus. Hij won zijn eerste kamp tegen Stephane Vercruysse door onmiddellijk hikikomi-gaeshi in te komen en af te werken met houdgreep. Waza-ari-awasete-ippon na 29 seconden. Zijn tweede kamp tegen Batyr Sadykov duurde wat langer, maar bij een stand van 1 x yuko voor elk scoorde Arthur een tweede yuko met tomoe-nage en vervolgens ippon met houdgreep.Toen was het aan Maxime Buze. Maxime haalde bij de Beloften in 2010 en 2011 telkens het podium op het Belgisch Kampioenschap en heeft een zwarte gordel. Een sterke tegenstander dus, maar Arthur ging er enthousiast tegenaan. Maxime bleek uiteindelijk toch beter met 1 x yuko en 2 x waza-ari. 

De laatste wedstrijd was tegen Jerome Bertin. Jerome had Arthur nu al 3 keer zien vechten, en hij had zijn plannetje klaar. Hij liet Arthur gekruiste kumikata nemen, en dook dan vliegensvlug naar de benen. Eerst scoorde hij zo yuko, daarna zelfs ippon.2 keer gewonnen met ippon, 2 keer verloren met ippon. Het leverde Arthur een bronzen medaillle op.