Arthur (U 17 -55 kg) kwam in een poule van 3 uit tegen Sam Noyen van Merelbeke en tegen Nick Hintjes van Oostende.Hij mocht starten tegen Sam, Na een zorgvuldig opgebouwde actie scoorde hij waza-ari met sumi gaeshi en werkte met houdgreep af naar ippon. in zijn tweede kamp tegen Nick Hintjes kwam Arthur onmiddellijk een flitsende sumi gaeshi in. De worp zat perfect, Nick was totaal verrast en Arthur kreeg ippon na een kamp van pakweg 10 seconden. Alles gewonnen met ippon en dus verdiend goud voor Arthur.

 Rodin (U 17 -60 kg) stond in een loodzware tabel van 16 en moest ook nog eens de voorronde vechten. Hij verloor die voorronde van Wesley Van de Voorde en kreeg geen herkansing. Spijtig. 

Eerder op de dag had Movsar (U 15 -46 kg) ook goud behaald. Hij stond in een tabel van 8 en won zijn 3 kampen met ippon.