C Gent-Drongen trok met een klein leger naar de shiai in Zele. Maar vele veldslagen werden verloren. Uiteindelijk werden toch nog 5 punten verzameld maar het mochten er best meer zijn 🙂

Bij de bruine gordels kon enkel Rodin in de – 60 kg  een vuist maken en schreef hij 2 punten op zijn palmares wat nu al 8 punten in totaal omvat. Keanu, Jonas, Dmitri, Felix en Bert moesten echter met lege handen naar huis keren. 

Gelukkig waren er nog de zwarte gordels die nog wat het tij konden keren. Kaan maakte een gesmaakte comeback  in de – 66 kg en veroverde 1 punt. Jan DJ kon het zelf niet echt geloven maar kon ook een punt meebrengen in de – 90 kg. En tenslotte als kers op de taart wist Cody (- 81 kg) zijn 10de punt voor 2de dan binnen te halen. Jammer genoeg moesten Piet, Bernard en Jesse nog een beetje op hun honger zitten. Maar niks wat de Quick ditmaal niet kon oplossen. Next time the force will be with you 🙂