Het is weer zover. 17 moedigen durven het weer aan om deel te nemen aan onze hellweek. Voor de die hards en diegenen die reeds vroeger hebben deelgenomen weten ze dat het afzien wordt. Aan de andere kant koesteren zij nu reeds mooie herinneringen aan hun vorige deelnames. Voor de nieuwelingen wordt het nog even afwachten of de verhalen nu overdreven zijn of niet.

Ditmaal gaat Hellweek weer door in Bütgenbach, Worriken 9. We vertrekken aan BLOSO om 14h30 op maa,dag 2 juli en keren terug op vrijdag morgen 6 juli. Mensen die voor vervoer kunnen zorgen gelieve zich op te geven. 

Behalve een goed humeur heb je natuurlijk voldoende judo pakken mee en aangepaste sportkledij. Deelname prijs is 160 euro per persoon. Dit mag je reeds storten op rekening 001-2359447-95

Meer info over het programma en de deelnemerslijst vinden jullie in deze brochure. Er zijn nog plaatsen beschikbaar. Dus wie nog mee wilt geef een seintje aan Marnix tegen het einde van deze week.

 

EN DENK ERAAN TIJDENS DE TRAININGEN EN HET AFZIEN