Vijf puntjes op deze tweede shiai van het seizoen. Grootste slokop was Piet die de categorie -66 kg opkuiste bij de 1ste Dans en dus 3 punten maakte. De -73kg tegenstander was echter een maatje te groot voor Piet. Geen nood echter. Pitbul Kaan werd in het veld gestuurd en kon Piet wreken door zijn tegenstander in een houdgreep te houden. In de tweede kamp viel Kaan echter op zijn nek. Na een ziekenhuisbezoek gelukkig niks ergs. Piet heeft nu een totaal van 4 punten en Kaan acht punten voor zijn 2de dan. Ook Jan DJ had nog eens een vlaag van zinsverbijstering en besloot last minute om mee te doen. Zijn 87.5 kg spieren werden in de strijd gegooid bij de -90 kg en zowaar met zijn linkse O soto gari kon Dj een waza ari scoren. Jammer genoeg heeft Jan het strategisch inzicht van een lemming en moest hij zonodig nog eens nonchalant inkomen ipv te verdedigen waarna hij werd gecounterd. Jammer.

Bij de 2de-4de dan kon Jan een Hiki wake uit de brand slepen na een volle 4 minuten vechten. In een latere herkansing was Tom Van Herke echter een paar maatjes te sterk. 

Bij de bruine gordels kon Manuel de meubels redden door zijn 1ste kamp te winnen. En dit ondanks de sabotage van Jan :-).  Voor Jonas eindigde de kamp onbeslist.

Maar mooi aanvallend judo gezien, doe zo verder!!!!