JC Gent-Drongen begint stilaan in zijn eentje de shiai op te vullen. Met 9 deelnemers (acht zwarte gordels en één bruine gordel) hadden we weer een serieuze knokploeg gestuurd.

Jonas (1ste kyu) zoekt nog de juiste combinaties en verloor dus zijn kamp. In de – 66 kg (1ste dans) waren er 3 van onze club. Jan verloor zijn kamp, Rodin sleepte een gelijkstand uit de brand maar Piet maakte 2 punten wat zijn totaal brengt op 8 punten. Arthur in de – 60 verloor. Fokke trad tweemaal aan in de – 73kg en – 81 kg. De tweede kamp werd verloren maar de 1ste kamp werd beetje bestolen toen zijn Ura nage niet op zijn ware kwaliteit werd beoordeeld. Bernard (-81 kg) verloor eveneens zijn eerste kamp maar toen hij een tweede kans kreeg liet hij dit niet liggen en werd een puntje gemaakt. Tenslotte was het de beurt aan Jesse in de – 81 kg. Eerste kamp werd verloren maar in de herkansingen in de -90 kg kon Jesse toch een punt maken. Totaal nu op 7.  Bij de dames, jawel lang geleden dat we er nog eentje mee hadden op shiai kwam Tine (-57 kg) uit in de -63 kg. Ook hier werd de eerste kamp verloren maar ook in de herkansingen was het lot ons goed gezind en kon Tine nog een puntje mee naar huis nemen. Proficiat iedereen!!!!