Geen 10 maar 12 punten voor onze deelnemers aan deze shiai. De grootste slokop was Movsar die in de – 55 kg 1ste kyu maar liefst 5 punten wist bijeen te harken (totaal nu al 9 punten). Manuel (1ste kyu – 66 kg) wist ook 1 punt te verdienen (totaal nu 5 punten). Jonas kwam waza ari voor maar moest uiteindelijk in de -73 kg (1ste kyu) toch de duimen leggen. Bart (-90 kg, 1ste kyu) wist zowaar op zijn eerste optreden reeds een punt te sprokkelen. Onze zwarte gordels konden niet onderdoen natuurlijk. Arthur (-60 kg) won 1 punt. Jesse (1ste Dan – 81 kg) kwam wat kracht te kort en verloor zijn kamp en blijft voorlopig steken op 7 punten. Dus we zijn er bijna.. Piet slaagde erin bij de -66 kg zijn laatste 2 punten te maken en kan samen met Kaan langzaam beginnen uitkijken naar hun examen 2de Dan. En Jan DJ (-90 kg) won twee kampen (totaal nu op drie. Een dikke proficiat mannen!!!!!