Er waren 8 judoka’s opgedaagd in de categorie U18 – 66 kg om zich met elkaar te meten op de Open van Pajottenland in Lennik.
 
Arthur won van zijn eerste tegenstander Jerome Vande Zande (Jigoro Boortmeerbeek) met ippon voor een mooi uitgevoerde ko uchi gari.
 
In de halve finale moest hij het opnemen tegen thuisvechter Joren De Cre (JC Lennik). Joren had het plan opgevat om Arthur bij zijn eerste beweging te tillen en in ura nage te werpen. Arthur was daarop voorzien, haakte zijn been achter dat van Joren, nam de beweging over en stuurde Joren recht op zijn rug naar de mat. Ippon en finale voor Arthur.
 
En dan de finale tegen Nando Maes(JC Hamme):  Arthur probeerde een heupworp in te draaien, maar Nando ontweek, nam over met een veegbeweging en scoorde waza-ari. Wat later won Nando de finale met een tweede waza-ari via harai goshi.