In de maanden september/oktober kan men bij judoclub Gent-Drongen weer terecht voor acht gratis judolessen! Alle info over de uren en de plaatsen waar we trainen vinden jullie onder de rubriek info op deze website. Men kan reeds judo beginnen vanaf de leeftijd van 5 jaar!. En te oud is men nooit om te beginnen zolang men maar jong van geest is. 

Dus waarom nog langer talmen. Kom eens meedoen op één van onze trainingen. Een judopak is bij de initiatie nog niet vereist (lange trainingsbroek en T shirt zijn voldoende). Profiteer ook van het aanbod in de maanden september/oktober waar de eerste acht lessen zelfs grats zijn. Buiten deze maanden kan men steeds op gelijk welk moment 4 gratis lessen volgen.

Voor verdere info mag je steeds mailen naar sven@judogent.be of marnix@judogent.be. 

PS: voor onze geroutineerde judoka’s starten onze judolessen reeds op maandag 5 augustus en dit voor de maand augustus enkel in de Keiskant Drongen (maandag en donderdag).