In totaal werden 8 punten verzameld door onze 6 deelnemende judokas waarvan alleen Jonas er al 4 op zijn rekening nam. Jonas nam inderdaad de maat van zijn tegenstanders in de -73kg en dit kan tellen als comeback na een schouderblessure. Hij heeft nu een totaal van 8 punten. Manuel was supersnel om zijn punt te scoren in de -66 kg klasse want binnen de 3 seconden was dit al binnen. Totaal nu 6 punten. Bij de 1ste dans begon Arthur in de -60 kg maar moest hij jammer genoeg figuurlijk en letterlijk op zijn honger zitten. Het moeten afvallen voor de interclub (waarvoor dank Arthur) verzwakt natuurlijk, dus geen punt. Jesse en Bernard kwamen beiden uit in de -81 kg klasse. Jesse Jambon pakte echter in zijn eerste kamp het beentje en verloor dus deze kamp. Bernard was dan aan de beurt en behaalde zijn 4de puntje. Gelukkige waren de goden ons goed gezind en kreeg Jesse een tweede kamp aangeboden. Deze opportuniteit werd door een gefrustreerde Jesse prachtig vertaald in een prachtige ippon met een Osoto gari from hell. En het zevende punt was binnen. Tenslotte was het nog even wachten op Koen die in + 100 zijn kans waagde. En dat deed hij met bravoure door zijn tegenstander eerst met Ko soto gari naar de grond te brengen (waza ari) en een minuut later hem te pinnen in een houdgreep. Het 6de punt is binnen. Mooi gedaan iedereen. Op naar de volgende shiai!!!!

Videoverslag Koen