Met een 13 koppige delegatie waren we afgezakt naar Aalter waaronder een groot aantal eerstejaars U15. Maar onze U 15 lieten zich niet afschrikken. Roman en Jef werden Provinciaal kampioen in respectievelijk de -34 en -66kg. Maar ook Rachid was in zijn nopjes nu hij mocht uitpakken met maki komi’s en drop seio nage’s met een zilveren medaille tot gevolg. Lukas won in de -50 zijn eerste kamp heel mooi, verloor in de tweede tegen de latere winnaar en kon in de herkansingen brons behalen. Sebastien, Seba, Matt en Louis vochten verbeten maar ditmaal mocht het niet zijn. Maar de fight spirit zat juist! Bij de U21 vochten zowel Rodin (- 66kg) als Arthur (-60 kg) zich tot een vijfde plaats. Net naast het podium dus maar knap gevochten. Jonas (-73) klampte in de eerste kamp goed aan maar moest zowel hier als in de latere herkansingen het onderspit delven. Brent vocht voor de eerste maal in de -81 kg maar dit liet hem niet tegenhouden en hij behaalde zowaar brons. Er zat zelfs meer in maar ja soms zijn er verrassingen: -). Binnen twee weken op het regionaal in Dendermonde voor onze gemedailleerden. Een dikke proficiat van jullie coachen ter plaatse: Sven, Alain, Rik en Marnix!