Onze vaste deelnemers aan dit paastornooi in Deinze dat iets minder bezetting had dan vorige edities. Roman mocht de spits afbijten in de -34 kg en alhoewel hij niet zo alert was ditmaal won hij zijn twee kampen en won hij goud. Ook Louis en Rachid deden mee in de -50 en -60 kg respectievelijk. Louis won zijn eerste twee kampen vlot maar kwam in de halve finale de heersende Belgisch kampioen tegen die een maatje te groot is. In de herkansing voor de derde plaats liet Louis zich ook verrassen. Maar een verdienstelijke 5 de plaats. De nieuwe blauwe gordel deed blijkbaar toch deugd voor de motivatie. Rachid won zijn eerste kamp maar verloor tegen de latere finalist. In de kamp voor de derde plaats trok ook Rachid aan het kortste eind en eveneens 5 de plaats. Bij de U21+ trad Tine in de arena. In haar reeks werd ze verdienstelijk derde. Proficiat aan al onze kampers om in dit verlengd weekend tijd te hebben gemaakt voor de competitie.