Deny liet Wetteren links liggen om zijn kansen te wagen op een iets sterker bezet tornooi en hogere leeftijdsklasse in Mierlo Nederland. En hij deed dat met verve! In een reeks van 32 judoka’s moest Deny bij de kadetten enkel zijn hoofd buigen in de finale voor de heersende en 1 jaar oudere Nederlandse kampioen. Dikke proficiat met jouw zilver Deny!

Zijn volledig parcours was als volgt:

 

3de en 5de van Belgisch kampioenschap dit jaar bij de kadetten -34 kg waren vroeg uitgeschakeld.

1ste wedstrijd won Deny van 3de van Nederlandse kampioenschap dit jaar, door het scoren van een yuko 9 seconden voor het einde waar hij 1 shido achter stond
2de kamp gewonnen met wazari
3de kamp met Ippon door de houdgreep tegen 3de van Soeverein Cup cadetten dit jaar.
4de kamp tegen zijn vriend van Izegem: eerst kreeg Robbe shido, dan 5 seconden voor einde kreeg Deny shido, door lossen van greep bij aanval. In begin Golden Score krijgt Robbe shido door op zijn knieen te gaan zonder echte dreiging.
I
n de finale tegen Nederlandse kampioen die 3 keer op rij Venray wint, stond Deny 30 seconden voor einde voor door shido voor tegenstander, dan geraakt Deny in houdgreep, kan uitkomen maar slechts  na 10 seconden, het was genoeg voor yuko. Deny heeft nog geprobeerd het laken weer naar zicht toe te trekken maar net niet gelukt.