Ondanks al het voetbal geweld en het feit dat Koen zijn Judopakken al gewassen en gestreken klaarliggen voor het komende seizoen wou Deny zijn judo seizoen nog afsluiten met een bang. En dat deed hij met verve. Samen met zijn vriend Robbe ging Deny richting Crystal Palace in Londen waar jaarlijks het Kent internationaal judotornooi doorgaat. Hij deed dit nog steeds als U13 maar nam deel bij de U15 in de -34 kg.

Bij de U15 – 34 kg waren er iets minder dan 30 deelnemers aanwezig, De 1ste ronde werd gewonnen met Ippon door houdgreep. De 2de ronde werd gewonnen met wazari awasete Ippon.
De 3de ronde werd gewonnen met wazari en daarna houdgreep en Ippon.In de halve finale  komt Deny tegen zijn vriend Robbe van Izegem, zoals op alle tornooien de laatste tijd 
( eigenlijk samen naar Londen gereden ook). De laatste keer heeft Robbe gewonnen. Maar ditmaal wou Deny revanche. Het  gevecht wordt de spannendste en mooiste van het tornooi. Na de reguliere tijd geen score en geen strafpunten, want alle 2 blijven aanvallen. In Golden Score gaan ze zo verder,want de scheidsrechter op de mat en 2 scheidsrechters aan de tafel blijven genieten van de wedstrijd  totdat de klok toe is aan de 6de minuut van de toegevoegde tijd ( dus totaal 9de ). Dan slaagt de vermoeide Deny erin  om de eveneens vermoeide Robbe in houdgreep te nemen. Alle 3 scheidsrechters hebben “2 boys from Belgium” bedankt voor het spannend en mooi gevecht door hun hand te komen schudden.
In de finale  kwam Deny uit was tegen een fysiek sterke judoka, maar Deny kon gelijkstand houden tot het einde. In deGolden Score was Deny iets minder aanvallend ( de finale was over 10 minuten na zijn vermoeiende halve finale) en kreeg shido. Niettemin een  felbevochten en verdiende zilve en mooie medaille mee naar huis. Robbe won zijn gevecht voor 3de plaats en kreeg ook zijn medaille. Als dit zo blijft duren gaat het Vlaams judo betere tijden tegemoet. Dikke proficiat Deny (enne de andere deelnemers van JC Izegem) en een welverdiende rust gewenst.
(vrije bewerking verslag Oumar)