Onze eerste ploeg heeft op de eerste dag reeds getoond dat ze in bloedvorm zijn. Alle 4 ontmoetingen werden gewonnen met nuchtere 5-1 cijfers. Bij het te perse gaan van het bericht zijn de officiële resultaten nog niet binnen maar alles laat uitwijzen dat we met 8 wedstrijdpunten, 20 overwinningen en 200 technische punten voorlopig aan de leiding staan.net voor JC Zelzate staan (8 wedstrijdpunten, 19 overwinningen en 190 technische punten). De derde plaats is voorlopig voor Pierre San met 5 wedstrijdpunten, 13 overwinningen en 130 technische punten.  Dikke proficiat aan alle deelnemers waarbij zelfs gekneusde ribben en ontwrichte duimen ons niet uit het lood lieten slaan. Zoals Bart het zo lyrisch wist te omschrijven. Echte Ganda krijgers! Aan alle supporters moedig jouw team aan op zaterdag 22 november aanstaande!