Examenperiode en dus traditioneel weinig volk op de shiai. Borre, Kaan en Piet waren echter wel van de partij. Borre trad aan in de -66kg bij de bruine gordels en begon eerder  mak aan de kamp. Niettemin kon hij een actie van zijn tegenstander doorsturen en kwam hij met waza ari op voorsprong. Deze voorsprong kon hij echter uiteindelijk niet verzilveren in een shiai punt aangezien hij uiteindelijk in een hooudgreep de kamp verliest.

Kaan en Piet vochten in dezelfde gewichtklasse (-73 kg bij de 2de dans). Kaan mocht de spits afbijten en kon 1 punt bij zijn lijstje schrijven (totaal nu 5). Piet zorgde ervoor dat de anderen in de -73 kg niet veel meer aan de bak kwamen en met aggressief judo (waarbij Piet zelfs op de scheidsrechterstafel belandde) won Piet 3 kampen wat zijn puntentotaal nu op 10,5 brengt. Dit betekent dat Piet binnen een jaartje mag beginnen oefenen voor zijn derde dan examen. Proficiat!!!!