Met vier deelnemers was JC Gent-Drongen afgezakt naar het internationaal U15-U18 tornooi in Ingelmunster. Bij de U15 bevolkten we de twee laagste categorieën -34 kg en -38 kg. De -34 kg werd bekampt in een poule van 5 judoka’s. In de eerste kamp kwamen Roman en Göran tegen mekaar uit. Een kamp die door Roman werd gewonnen. Roman won nog 2 kampen en werd enkel ditmaal van de titel gehouden door Robbe van Izegem die ditmaal won als revanche op zijn nederlaag in het BK een paar weken daarvoor. Beide kampers zijn duidelijk aan mekaar gewaagd. Coach stijlen tussen beide clubs variëren wel iets meer :-). Maar met zilver toch een mooi resultaat. Göran won uiteindelijk 2 van zijn kampen en werd dus knap derde. In de – 38kg kwam  Deny uit tegen flink uit de kluiten gewassen tegenstanders. Maar het mooie aan judo is dat een kleinere een grotere tegenstander kan overwinnen en dat deed Deny opnieuw met knap judo. En dus een gouden medaille bij voor de trofeeënkast. Bij de U18 slechts 1 deelnemer. Imam kwam echter wat conditie en techniek te kort deze maal om brokken te kunnen maken. Hopelijk meer geluk volgende week in Zelzate.