U11: iedereen present. Enkel Ramil en Lowie toonden genoeg lef, creativiteit en initiatief om naar zilver op te klimmen. Aanval bleek de beste verdediging. Aaron, Robbe, Valmont en Victor hadden een overschot aan inzet en goesting maar konden geen vuist maken en werden te makkelijke prooi. Competitie basics ontbraken.
 
U13:  Mohammed won alle drie zijn kampen en begreep vooral dat hij maar beter een solide plan had om linkse uchi mata af te wisselen met ander dodelijk tuig. Efficiënte constante en killer met drie scalps aan obi. Felix trok zilver naar zich toe met inzet en durf. Meer zelfbeheersing en doseren leidt naar meer controle en betere resultaten. Ging ook op voor Nils die geduchte tegenstanders had maar mentaal ook met zichzelf had af te rekenen. Hij zette moedig door en ging ook eigen eigenzinnige trots te lijf. Sterk en brons. Otto zat in zware poule maar toverde mooi judo uit zijn mouw en liet zich niet intimideren, noch opjagen. Even orde op zaken stellen met zijn zwart beest en een andere topper ferm vuur aan schenen leggen. Zilver. Ik ben trotse vader / coach. Karsten was wat zenuwachtig en trachtte als nieuwkomer het hele circus wat te vatten; veel tijd kreeg hij daar echter niet voor. Hij absorbeerde ijverig snelcursus strijdtips en ging gedreven aan de slag. Dat leverde hem een heel verdienstelijk zilver op. Sterk voor nieuwkomer! Laura startte furieus en zou niet meer versagen. Ze reeg met heel strijdbaar en doeltreffend judo onmedogenloos 3 tegenstanders aan haar degen. Haar laatste tegenstandster had merkbaar al meer judowatertjes doorzwommen maar moest toch alles uit de kast halen om Laura af te houden. Het nut van sterke dominante kumikata is haar en ook enkele anderen weer wat duidelijker geworden.
 
Met dank aan Gauthier; goede coach, inspirator op tal van gebieden en bijzonder aangenaam gezelschap.

Coach Bart