Deny nam dit weekend deel  aan een Internationale tornooi in Nederlands Limburg. In de eerste kamp wou hij iets te snel naar zijn grondwerk gaan en kreeg hij een hansoku make aangesmeerd wegens vastnemen van het been. Hij liet zich niet echt uit zijn lood slaan en won de zes daaropvolgende kampen en behaalde zo brons. Een uitgebreid videoverslag vinden jullie hieronder. 

1ste wedstrijd: Deny was aan het winnen met 2 shido’s voorsprong, maar dan dacht hij foutief reeds in de newaza fase te zitten en neemt hij bij zijn kanteltechniek de broek. met hansokumake tot gevolg maar gelukkig nog herkansingen.

De 2de wedstrijd wint hij moeizaam met shido verschil, nog onder indruk 
3de wedstrijd: prachtige ippon met Koreaanse omgekeerde Seoi nage

4de gevecht: mooie grondwerk: eerst kanteltechniek, om uiteindelijk met hadaka jime te winnen. Inderdaad in Nederland mag men wurgen bij de U15.

5de gevecht: zijn kanteltechniek

6de kamp voor 3de plaats : moeilijke tegenstander die 2 weken geleden Mierlo won: winst met shido, had wel tegenstander in de houdgreep gedurende 15 seconden, maar de scheidrechtster toonde osaekomi pas nadat de houdgreep al 8 seconden bezig was.