Het wordt tijd dat onze club korting krijgt bij de aankoop van shiai kaarten want JC Gent-Drongen kan zich binnenkort rekenen tot de bond van grote gezinnen. Met maar liefst 14 deelnemers van JC Gent-Drongen en 1 deelnemer van JC Bourgoyen nam het Gents Judoplatform deel aan de shiai. Bij de 1ste kyu bracht de -73 kg klasse ons geen geluk. Imam, Kaell,  Arman en Teoman kwamen niet toe aan scoren. Borre won zijn kamp met yuko maar aangezien de tegenstander daarna nog het beentje pakte was dit niet voldoende voor een shiai punt. Gelukkig bracht de – 66 soelaas en kon Kiran de eerste 2 punten voor JC Gent-Drongen binnen halen. Ook Matt voor wie het de eerste deelname was vocht in de – 66 en behaalde zijn 1ste punt. In de – 55 behaalde Seba 1 punt en Lukas 2 punten. Tenslotte behaalde Alikhan in de -60 kg 1 punt. 

Bij de eerste Dans behaalde Movsar vlot 4 punten. Rodin maakte zijn laatste 2 punten en mag zich nu voorbereiden voor 2 de dan.

 Bij de 2de, 3de en 4de dans moest Bernard de spits afbijten in de – 81 kg. Maar noch voor hem en noch voor Jan een punt erbij in deze reeks. Kaan behaalde 1 punt in de – 73 kg. Met een totaal van 14 punten kunnen we over een geslaagde editie spreken.