Een mooie nazomerdag en dat resulteert in een niet zo’n grote bezetting vanwege JC Gent-Drongen. Drie deelnemers tijdens de voormiddag en vier in de namiddag. Wie zou er nu niet liever op een zonnig terras zitten? Toch proficiat aan zij die toch naar het verre West-Vlaanderen zijn afgereisd.

 Bij de U11 waren Aaron, Ico en Valmont present. Ico mocht de spits afbijten. 2 kampen verloren en 1 kamp gewonnen. Ondanks de weinige ervaring goed gevochten. De wil om te vechten voor elke kamp is er. Er is dus veel mogelijkheid om te groeien. Bij Aaron en Valmont werd hun geduld echter iets meer op de proef gesteld. Na een tijdje wachten dan toch aan de beurt. Beide verloren hun kampen. Is dit te wijten aan het lange wachten en dus een mindere focus. Dat zou kunnen. Maar toch goed gedaan. Bij momenten mooi judo gedaan. En een teleurstelling dat is geen schande. Je was hier en dat is het belangrijkste. Goed gevochten boys.

 

In de namiddag was he U13 aan de beurt. 4 man ‘+vrouw’ sterk. Stuk voor stuk meer ervaren judoka’s. Laura is als eerste aan de beurt en is een beetje geërgerd door het feit dat de organisatie haar naam niet naar behoren kan uitspreken. Nuja het zijn en blijven West-Vlamingen he. Laura neemt goed initiatief maar dit kan echter niet bekroond worden met een overwinning. Vervolgens Otto, Mohammed en Ibragim. Alle kampen worden op de zelfde mat gekampt en het gaat dus vlot van nu af. Dan toch nog een pintje op een zonnig terras straks? Bedankt judotalent. Otto behaalt zilver met slim en verrassend judo. Mohammed en Ibragim halen beide goud. Wie die jongens al heeft bezig gezien op training weet dus dat er weer hard gesmeten werd. Toch zag ik de nodige attitude. Dit konden we niet vanl alle andere judoka’s van andere clubs zeggen. Een trotse coach van dienst dus. Op naar de volgende bijeenkomst.

Bedankt Kaëll voor het verslag en de coaching!