Vier van onze judoka’s waren geselecteerd voor dit prestigieus tornooi: Deny, Jef, Göran en Roman. Jef moest wegens een kwetsuur forfait geven vooral maar Deny, Göran en Roman tekenden present in Lommel om zich te meten op internationaal vlak. Goran en Roman hebben goed gekampt maar konden niet doorheen de poule rondes komen.

Deny begon met een verliesmatch in zijn poule met een shido in golden score. Maar hij won de andere kampen en werd tweede in zijn poule en moch verder kampen in de aflossingtabel.   In totaal behaalde 5 overwinningen in een zwaar internationaal tornoo waaronder hij in de finale won tegen dezelfde Nederlander waar hij in de poule nog met een shido verloor .Deny wint dus de Flanders Cup bij de U15 -38kg!!! Een dikke proficiat!Deny wint Flanders Cup bij de U15 -38kg!!!! In de poule ronde 1 verliesmatch in golden score met shido. Nadien tegen dezelfde tegenstander gewonnen in de finale. In totaal 5 overwinningen in een zwaar internationaal tornooi. Goran en Roman hebben goed gekampt maar konden niet doorheen de poule rondes komen.