Wie zaterdag 21 november er bij was als supporter of deelnemer van onze A ploeg van JC Gent-Drongen weet dat hij/zij een historisch moment hebben beleefd. Wie had kunnen voorspellen dat onze ploeg bij hun eerste deelname in 2de reeds aanspraak zouden maken op een medaille plaats.  . Op de eerste speeldag stonden we op de 4 de plaats maar dag 2 zag er zeer zwaar uit qua tegenstand. Niettemin konden we 3 op 4 matchen winnen, wat ons uiteindelijk op de derde plaats bracht. Nooit voelde het zo goed om bij JC Gent-Drongen te horen. En in afdeling 4 A klommen we van een laatste plaats naar de 6de plaats en werden weer een aantal shiai punten gescoord. Ook hier een leeuwe inzet die aantoont dat ook in een nabije toekomst ook deze ploeg nog mooie resultaten zullen neerzetten. De toekomst is verzekerd!