De sint was gul met de shiai punten deze morgen. Maar liefst 4 punten werden meegebracht door onze judoka’s. Seba en Borre mochten bij de bruine gordels elk 1 punt op hun shiai kaart bij schrijven en zijn zo weer een stapje dichter bij hun 1ste dan doel. Teoman van JC Bourgoyen verloor zijn kamp tegen Borre. Bij de 2de dans was de spanning te snijden voor onze judoka’s. Om deel te kunnen nemen aan het geplande examen 3de dan in April was het immers nu de laatste kans om puntjes te halen. Kaan moest nog 2 puntjes behalen en was gefocust. De eerste kamp werd knap gewonnen maar jammer genoeg verloor Kaan zijn 2de kamp en strandt dus zo op een haarlengte van zijn derde dan examen in April. Geen nood, in November is er al een nieuw :-).  Jan had nog 1 punt nodig en wierp binnen de 10 seconden zijn tegenstander voor ippon. 10de punt binnen en de examenstress kan beginnen. Bernard was onze laatste kamper bij de 2de dans maar liet zich tweemaal verrassen met een verwurging. Volgende shiai 31 januari!