Koewacht, eerlijkheid gebied me te zeggen dat ik nog nooit van dit gehucht had gehoord maar niettemin was dit de plek waar onze U11-U13 en jawel U9 weer het beste van zichzelf gaven.

In de ochtend was het de beurt aan onze U11. Aaron won zijn eerste kamp en dit op zijn verjaardag. In de twee volgende kampen moest hij echter het onderspit delven maar niet na heftig weerwerk te hebben geleverd. Ramil  zorgde voor het eerste goud van de dag door zijn 3 kampen te winnen. In de namiddag mochten onze U13 hun beste beentje voorzetten. Nils won 1 kamp en het brons. Otto won twee op drie maar behaalde uiteindelijk goud. Mohammed won ook twee op drie maar dit leverde op punten enkel een derde plaats op. Ibragim zat in een poule van 3, won zijn eerste kamp en verloor zijn tweede en heeft dus zilver. Het zijn echter onze U9 die ditmaal de show stalen. Rien won zijn beide kampen en behaalde goud. Bilal won 2 van zijn 3 kampen en behaalde zilver. En tenslotte behaalde Karim ook zilver door 1 van zijn 2 kampen te winnen maar zijn Tae otoshi’s waren om van te snoepen. Me dunkt dat de toekomst weer verzekerd is.