Knalprestatie van onze judoka’s op De Bekers van Deinze: Eénmaal goud, 4 maal zilver en eenmaal brons!. Goud was er voor Deny in de U15, – 42kg waar Mohammed ook nog brons behaalde nadat ze beiden hun poule wonnen. Göran behaalde zilver in de – 34 kg poule met 2 gewonnen kampen.. Zilver was er ook voor Otto met geweldige seioe nage’s die daarmee eerst zijn poule won en dan nog enkel in de finale het onderspit moest delven. Zilver was er ook voor Laura in de – 36kg klasse. Bij de U18 behaalde Imam zilver in de – 81kg klasse. Ook Louis had een paaseitje teveel gegeten, won 1 kamp in de -73 kg maar moest dan wel zijn meerdere erkennen in de kampen daarop. Ibragim in de U15 – 55kg domineerde zijn eerste match met prachtig judo maar liet zijn voorsprong weg glippen door te blijven aanvallen en werd in de laatste seconde zo gecounterd. In de tweede kamp won hij echter in 5 seconden van diegene die tweede was geworden op het Belgisch kampioenschap. Zeer knap gevochten maar geen medaille verder op het parcours. Bij de U21 won Ibragim zijn poule bij de – 66 maar in de reeksen werd hij uitgeschakeld. Maar zeer mooi gevochten van iedereen. Trots dat jullie behoren tot het team van JC Gent-Drongen.

In het bekerklassement werden we als club bij de U15 knap derde!