Resultaten U15 Pot van Olen: zes deelnemers vandaag op het zware ranking tornooi Pot van Olen. Deny en Mohammed zaten in de -42 kg. Mohammed won 1 wedstrijd in de voorpoules en Deny 2 kampen. Enkel Deny kon daarmee verder gaan waar hij de kwart en halve finale won. In de finale verloor hij in de golden score met een shido van Robbe De Mets. Göran vocht in de -38 kg maar verloor zijn drie kampen. Otto in de – 46 kg kon ook geen vuist maken en verloor zijn 2 kampen. Bij de – 55 kg kon Ibragim 1 kamp winnen maar in de kwartfinale verloor hij. Ook Laura had een zware poule (-40) met o.a. BK -36… ze heeft de 4 kampen verloren, mogelijks ook doordat ze in eerste kamp haar pols pijn gedaan heeft. 3de kamp had ze voorsprong maar ze had blijkbaar onder de gordel genomen. In elk geval heb ik van de coachen van dienst Oumar, Hendrik en Wim toch gehoord dat de inzet er was. Maar in het begin van het seizoen moet er soms eens nog aan de boom geschud worden. The only way is up