Er waren 31 deelnemers bij -46. Onder andere van België, Nederland, Engeland, Luxemburg, Israël, Zweden, Duitsland. Met zijn 43 kg moest Deny met zware en grote jongens vechten. In de poule heeft hij eerst van Nederlander gewonnen met wazari awasete ippon waarbij de eerste worp ippon waard was. Tweede wedstrijd in de poule gewonnen met zijn houdgreep tegen een Duitser. Eerste 2 van de 10 poules gingen door naar de tabel. In de eerste ronde van de tabel was Deny niet vrij. Eerste ronde gewonnen van Engelsman met wazari. De volgende tegenstander van Israël was één kop groter dan Deny. Deny heeft yuko tegen gekregen en op het einde moest Deny risico nemen en heeft tegen ippon gelopen en die werd uiteindelijk eerste plaats. Deny kreeg herkansingen. Eerste herkansing vocht tegen de Belg en won met schitterende lage o soto. In het gevecht voor derde plaats won Deny tegen de Nederlander met ippon door zijn houdgreep.