JC Gent-Drongen heeft voor het tweede jaar op rij twee ploegen. Eentje vecht in 4de afdeling, het andere team in afdeling 2A. Onze B-ploeg moest eerst aantreden in Zwevezele en het werd een knalprestatie. Maar liefst vier overwinningen op vier en dus momenteel tweede in de tussenstand.

Gent ooigem 5-1

Brugge-Gent 3-3 winst Gent 

Gent-Sint Martens Deurle 4-2

Gent-Pierre San: 6-0

De A-ploeg vocht in de namiddag en behaalde 2 overwinningen, 1 gelijkstand en 1 verlies beurt. JC Gent-Drongen had dus duidelijk een top dagje. Minpuntje is Piet die gekwetst is geraakt en die we spoedig herstel toewensen!.

 

JC Gent-Drongen-Hooglede: 6-0

Merelbeke-Gent/Drongen: 3-2

Oostende-Gent/Drongen: 3-3

Tielt-Gent/Drongen: 2-4

Ibragim die werd uitgeleend aan JC Kruishoutem in derde afdeling won ook zijn 4 kampen.