Driemaal goud en tweemaal brons op de bekers van Lokeren! Well done guys! Khalid mocht de spits afbijten bij de U15 maar op zijn eerste keer bij deze leeftijdscategorie kon hij nog niet winnen. Mohammed, eveneen U15, won al zijn kampen (4 stuks) in zijn reeks wat goed was voor goud. Bij de U18 zat Deny in een poule van 2 en won dus de best of 3. Göran zat eveneens in een poule met 4 maar kon wegens het te grote gewichtsverschil met de andere deelnemers geen kamp winnen. Maarbrons als schrale troost. Bij de U21+ deden Kaan en Ibragim mee. Met de examens en gebrek aan training trad Kaan aan in de – 81 kg. Een gewichtsklasse hoger dan normaal dus en dat had zijn gevolgen. Van zijn poule van 4 kon Kaan slechts 1 kamp winnen maar dus goed voor brons. Ibragim vocht in de -66 kg bij de U21+ en won zijn 4/5 kampen. Mooi judo maar iets te veel onnodige show naar mijn zin maar soit goud is toch een knappe prestatie 🙂. Proficiat iedereen!