Druk weekend geweest voor onze judoka’s met deelname aan het door het Gents Judo Platform georganiseerde U9 ontmoeting, U11-U13 Berlare en Izegem ranking tornooi U15. Op dat laatste tornooi hebben Mohammed en Otto beiden brons behaald. Bij de U11 behaalden Bilal goud, Maité en Karim zilver en Mohammed en Arvid wonnen hun eerste kamp in hun eerste tornooi en dus brons. Voor de U13 haalde Ramil zilver mee naar huis en Ico en Aaron brons. Ook nog een dikke proficiat voor Maité die gisteren een aantal jongens kon verslaan op de vriendschappelijk ontmoeting , alsook voor Abdulmalik die zowaar een jaartje hoger vocht en alles won. Ook Saykhan won al zijn kampen en dus goud. En tenslotte ook voor Taha die mijn inziens de meest spectaculaire linkse O goshi’s heeft gedaan. De toekomst heeft er nog nooit zo goed uitgezien :-). De andere kinderen heb ik niet goed kunnen volgen maar regelmatig zag ik toch een ippon gescoord worden.