Vier deelnemers van onze club aan dit paastornooi. Bij de U15 mocht Ibragim de spits afbijten. Door een teveel aan paaseitjes gebeurde dit met een overschoot van 900 gram in de – 60 kg ipv in de – 55 kg. Wel nog 2 kampen gewonnen en derde plaats maar in de – 55 zat goud er in waarschijnlijk. Ook Louis had zich wat laten gaan. Nog 300 gram werden gelukkig onder gemor van Louis er af gelopen en werd nipt de – 66 kg gehaald bij de U18. Daar werd de eerste kamp gewonnen. De tweede  verloren en einde verhaal. Bij de – 42 kg had Göran 1 Nederlandse tegenstander en moest een best of tree uitkomst bieden. En Göran kweet zich met veel bravoure en zeer mooi judo (vooral Newaza stuk was nice) van zijn taak en won twee keer en dus goud. Imam die bij de U18 in de – 90 kg vocht had ook slechts 1 tegenstander. De eerste kamp dacht hij gewonnen te hebben maar dan leerde Imam de wijze les dat iemand perfect werpen met Kawazu gake toch enkel maar Hansoku make opbrengt. De twee volgende kampen tegen dezelfde tegenstander werden echter zonder twijfel gewonnen. Goed gevochten iedereen. Ik heb er van genoten.