Vijf van onze leden waren geselecteerd voor dit tornooi om in de Oost-Vlaamse ploeg te vechten. De organisatie van het tornooi was het slechts georganiseerde tornooi dat ik ooit heb meegemaakt. Ik was om 8h15 met Mohammed (U15) in Herentals om pas om 21h30 de sporthal te kunnen verlaten. En ik had het moeten weten want de dag begon onder een slecht gesternte aangezien Mohammed zijn 400 gram overgewicht niet meer op tijd kon weg werken en dus niet mocht deelnemen met de Oost-Vlaamse ploeg die uiteindelijk zilver behaalde. Bij de U18 (weging om 11h en eerste kampen om 15h!) deden onze 4 geselecteerden het uitstekend. Jef kon in de -90 vijf van de zes kampen gewonnen, Deny (-46) won 4 van de 5 effectief gevochten kampen., Göran (-42) won 2 van de 3 kampen. Roman (-50) 1 van de 3. Jef , roman en Goran behaalden hierdoor elk 1 shiai punt en Deny 1,5 punten. Met als toemaatje zilver voor de volledige ploeg. 5-5 gelijkgespeeld tegen West-Vlaanderen maar op technische punten (1 strafpuntje) verloren.