Drukke dag voor onze judoka’s op dit groen/blauw en ne waza tornooi. Voor Joris, Lofti en Ayman was het de eerste deelname aan een tornooi en dus stonden ze onder hoogspanning. Laura, had al wat meer km op de wagen en trad als blauwe gordel als eerst aan bij de U15 in de -52 kg. Hier zat ze in een poule van 4 waardoor ze automatisch al zeker was van een derde plaats. Jammer genoeg kon geen kamp gewonnen worden en bleef het bij brons. Joris zat ook in een poule met 4 en dit bij de U18+ in de -90 kg klasse. Hij kon geen match winnen maar ging er vol voor. Ook voor hem brons. Lofti en Ayman verloren bij de U18+ in de -66 kg elk hun eerste kamp maar beiden vochten in de herkansingen als leeuwen wat Ayman na drie gewonnen kampen brons opleverde en Lofti na 2 gewonnen kampen de 5de plaats gaf. Maar mooi judo en dat smaakt naar meer. Bij het newaza tornooi U18 bruine gordels zaten Deny en Göran samen in een poule van 3. Het gevecht tussen Deny en Göran draaide uit op een nul score maar wegens tijdsgebrek geen golden score en kreeg Deny de beslissing in zijn voordeel. Deny en Goran wonnen elk nog hun tweede kamp en verdeelden dus mooi goud en zilver tussen hun twee. Morgen is het de beurt aan onze U11 en U9. Het is dus weer een druk judo weekendje!