Tweemaal brons, twee vijfde plaatsen en 1 maal zevende. Resultaten waar we als club weer enorm trots kunnen op zijn!

Het eerste brons was voor Deny bij de U18 (-50 kg) die jammer genoeg dit jaar zijn favorieten rol niet kon waar maken en door een hoofdbrug in de eerste ronde zich in de herkansingen een weg moest banen naar brons. Eveneens bij de U18 in de -81 kg klasse vocht Robin zich na een verliesbeurt in de halve finale eveneens in de kleine finale om het brons waar hij deze ook te pakken kon krijgen. Ook Khalid (U15, -60 kg) en Göran (U18, -46 kg) mochten na elk 1 wedstrijd gewonnen te hebben en 1 te verliezen, kampen voor het brons. Jammer genoeg moesten beiden hier echter de duimen leggen voor hun tegenstander en werd het een 5de plaats. Een bittere pil aangezien Khalid tot een halve minuut voor het einde met een waza ari voorstond maar ja jeugdige onstuimigheid deed hem de das om. En Göran verloor van een tegenstander die hij op het PK nog prachtig smeet. Maar dat is judo. Alles ligt zeer dicht bij mekaar. Imam die als enige als eerstejaars U21 meevocht in de – 90 kg verloor de eerste ronde en zijn herkansing. Maar hier zit duidelijk nog progressie in de komende jaren en deze eerste leerronde smaakt duidelijk naar meer en beter volgend jaar. Maar voor iedereen een dikke proficiat. En denk er aan je wint of je leert. Maar verliezen doe je nooit. De coachen van dienst en de aanwezige supporters zijn trots op jullie!