Resultaten U11-U13 Aalst 20-01-2019 en U15 Lendelede 20-01-2019. Met een echte goudschat kwam coach Kaan terug van het tornooi in Aalst. Op deze U11-U13 ontmoeting werd maar liefst zevenmaal goud behaald, tweemaal zilver en vijfmaal brons. Bij de U11 was er goud voor Ibragim, Abdulmalik, Umar, Taha en Abubakar. Brons was er voor Oscar die daarvoor een kamp tegen Senne won die in deze poule ook brons behaalde. Bij de U13 ging het er zwaarder aan toe. Goud voor Amir en Karim. Zilver voor Maité en Mohammed. Brons voor Barbara en Seba met elk 1 gewonnen kamp. En Finna behaalde ook brons in haar poule. En terwijl de U11-U13 in Aalst vochten probeerde Noah zijn gram te halen in Lendelede (U18). Maar de zenuwen fnuikten zijn ambitie en hij kon slecht 1 kamp winnen van de drie. Maar duidelijk een zondag met een stevig goud randje. En voor wie deze maal wat minder presteerde. Gewoon blijven verder oefenen en op een dag komt die zwarte gordel er ook!