Resultaten Ingelmunster U11-U13 10-03-2019: Abdul-malik en Bilal zetten hun zegetocht verder en brengen al weer tweemaal goud terug naar Gent. Dikke proficiat!

Resultaten Ingelmunster U15 en U18. Bij de U15 enkel Warre die een kilootje teveel woog en dus moest aantreden in de – 60kg. Eerste kamp vrij snel verloren maar tweede kamp beter geluisterd naar de coach en duurde deze toch wat langer. Niettemin toch ook verloren maar ervaring rijker. Laura moest in haar eerste kamp uitkomen tegen de regerende Belgisch kampioene en verloor. In de herkansing werd de tweede kamp gewonnen met een armklem. De derde kamp werd verloren met een houdgreep. Ibragim besloot deze keer aan te treden in de -73 kg. Wat dus niet zo een goed idee was. Zijn twee kampen verloor hij doordat zijn tegenstanders veel groter zijn dan hem. Jammer maar zal een goede les zijn dat je best ook goed nadenkt over welke gewichtsklasse ideaal is voor jouw morfologie.