Geen rust voor Ibragim en Noah vandaag. Beiden trokken naar Eernegem deze ochtend. Ibragim had in de – 73kg (U18) slechts 1 tegenstander die hij reeds na 10 seconden opzij zette met een mooie uchi mata. Geen best of three omdat de tegenstander op zijn schouder viel en moest opgeven. Goud voor Ibragim dus. Noah had als enige in zijn reeks (U18, – 50 kg) geen tegenstander en dus onmiddellijk goud. Dus maar meedoen in de -55 kg in een poule van 4. Geen gewonnen kampen maar toch brons mee naar huis.

Resultaten Eernegem U11-U13: 27-04-2019 en Ath.. Maïté (U13) behaalde goud op het tornooi in Eernegem.
’s Namiddags deed ze daar nog een mooie zilveren medaille bovenop tijdens de ‘Grand Prix de la Ville Ath. En bij de U11 in Eernegem gingen Abdul-malik en Saykhan respectievelijk met goud en zilver lopen. Dikke proficiat.