Het seizoen is weer begonnen dus ook de eerste resultaten zijn binnen van de eerste competitie. Ditmaal de shiai van 1 september 2019, Leuven: Arman heeft zijn twee laatste punten (dankzij twee mooie drop seoi nages) beet en kan zich nu ook beginnen voorbereiden op zijn examen 1ste Dan. Noah en Laura vochten stevig door maar konden geen puntjes voor zwart scoren. Bij de zwarte gordels was het systeem een line up van licht naar zwaar (- 73 kg en + 73 kg). Göran mocht er als -55 kg de spits afbijten tegen een – 66 kg. Zeer knappe en lange kamp maar toch verloren. Daarna mocht hij bij de herkansingen nog eens uitkomen tegen een -73kg. Duidelijk een te groot gewichtsverschil en dus kansloos. Louis kon ook geen puntje verzilveren. Nadien wel nieuwe oude tradities opstarten in de Burgerking Drongen.