Resultaten Provinciaal kampioenschap Oost-Vlaanderen senioren, Kruishoutem 12-10-2019.

Met 10 deelnemers was JC Gent-Drongen goed vertegenwoordigd op dit kampioenschap. Deny schoot de hoofdvogel af en werd als U18 Provinciaal kampioen in de – 60 kg klasse. Bruce kroonde zich vice-provinciaal kampioen bij de -90. Ibragim (- 66k g) en Charlotte (-70 kg) konden met hun bronzen medaille de laatste tickets veroveren voor het Vlaams kampioenschap. Bud strandt op een verdienstelijke 5de plaats bij de – 81 kg met 3 overwinningen. Kaan (-81 kg) en Kiran (-73 kg) konden elk 1 kamp winnen maar konden niet doorstoten. Piet (-73 kg), Jan (-81 kg) en Göran (- 60 kg) verloren elk hun eerste kamp maar geen herkansingen. Ik heb nog niet alle podia foto’s maar alvast een dikke proficiat voor alle deelnemers.