Resultaten Vlaams Kampioenschap Tielt: Deny en Bruce stoten door naar het Belgisch kampioenschap senioren! Met vier deelnemers was JC Gent-Drongen al goed vertegenwoordigd op het Vlaams Kampioenschap waar het niveau dit jaar hoog lag. Charlotte mocht de spits afbijten maar zenuwen waren haar de baas en een niet 100 procent ingezette worp werd overgenomen door de tegenstander die later nog een bronzen medaille veroverde. Bij de heren greep ook Ibragim naast zijn kans om een ticket te veroveren voor het BK. Ook hij sneuvelde bij de – 66 kg in de eerste ronde en ook geen kans op herkansingen. Bij de min 60 won Deny zijn eerste twee kampen. In de derde ronde werd hij gestopt door een topper en later Vlaams kampioen. Maar in de kleine finale kon Deny mooi als U18 bij de seniors het brons binnen halen. En ook onze spartaan Bruce werd het niet gemakkelijk gemaakt. In de eerste kamp tegen een voormalig Belgisch kampioen en vice-Belgisch kampioen wist Bruce op voorsprong te komen met waza ari maar naar het einde van de kamp toe werd een tegenscore opgetekend waardoor de golden score soelaas moest bieden en daar trok Bruce aan het kortste einde. Deze eerste tegenstander werd echter later Vlaams kampioen en Bruce kon met drie overwinningen toch nog een bronzen medaille binnen rijven. Dikke proficiat en met dit wapenfeit staan er alweer judoka’s van JC Gent-Drongen op het Belgisch Kampioenschap judo dat door zal gaan op 2 november in Deurne. Supporters welkom!!!