Resultaten Provinciaal kampioenschap Oost-Vlaanderen 25-01-2020: JC Gent-Drongen rolt zijn spierballen met driemaal goud en viermaal brons!!!! De U21 (-60 kg) mocht eerst aantreden. Hier veroverde Deny de Provinciale titel. Göran vocht in dezelfde klasse zich een weg naar brons. Louis (-81 kg) won 1 kamp maar werd gestopt. Rasul won bij de -73 kg twee kampen maar moest in de kamp voor brons uiteindelijk de duimen leggen tegen Bud. Bij de U18 was Ibragim (-81 kg) te sterk voor zijn poule en wist hij alle vier zijn kampen te winnen en dus ook Provinciaal kampioen. Noah won bij de -55 kg brons. Laura verloor haar twee kampen. Khalid won twee kampen maar eindigt na een nederlaag op de 5 de plaats. Bij de U15 won Karim in een druk bezette reeks in de -34 kg het goud en dus de provinciale titel. Ramil kon bij -55 kg het brons veroveren. Mohammed en Seba konden als eerstejaars U15 nog geen kamp winnen. Dikke proficiat en succes aan diegenen die binnen 14 dagen onze clubkleuren verder gaan verdedigen op het Vlaams Kampioenschap in Tielt!