Resultaten Vlaams kampioenschap Oost-Vlaanderen 8-02-2020: JC Gent-Drongen kaapt twee medailles weg!!!!.

De U18 mocht eerst aantreden. Hier behaalde Ibragim een bronzen medaille in de -81, hij moest enkel de duimen leggen tegen de latere Vlaams kampioen. Noah begon sterk aan zijn reeks in de -55, maar met twee overwinningen en twee verloren kampen schoot hij net tekort voor brons. Een mooie 5e plaats, maar behaalde ook zijn 10e shiai-punt en mag hem beginnen voorbereiden voor zijn zwarte band.

In de namiddag was het de beurt aan de U21. Hier mocht Bud de spits afbijten in de -73, met één verloren kamp en geen herkansingen zat het er voor hem snel op. Dan was het de beurt aan Deny in de -60, de verwachtingen lagen hoog en deze heeft hij dan ook waargemaakt! Met 3 overwinningen haalde hij de gouden medaille mee naar huis en ook de titel van Vlaams Kampioen 2020.

Dikke proficiat en succes aan diegenen die volgende week onze clubkleuren verder gaan verdedigen op het Belgisch Kampioenschap in Herstal!