Beste judoka, Beste ouder, Beste vriend van Judoclub Gent-Drongen vzw

We kunnen deze uitnodiging niet anders starten dan met het meest vervloekte “C”-woord van het laatste anderhalf jaar. Corona heeft er zwaar ingehakt. Bovenop alle drama’s ten gevolge van de pandemie dienden we ook ons clubfeest, een jaarlijks ingebakken fenomeen, tot tweemaal toe te annuleren en te verplaatsen. Maar wie onze club kent, weet dat uitstel voor ons geen afstel betekent en dus zijn we terug van weggeweest met ons clubfeest. Het belooft de moeite te worden want we hebben heel wat in te halen: We huldigen onze kampioenen van de laatste twee seizoenen, we geven jullie een overzicht van onze voorbije activiteiten waarbij ook de creatieve coronaoplossingen zeker aan bod zullen komen en we kijken vooral ook vooruit naar ons jubeljaar.

Inderdaad, 2022 komt eraan en dat is voor onze club een speciaal jaar. We bestaan dan maar liefst 70 jaar en zijn hiermee de oudste club van Oost-Vlaanderen en één van de oudste clubs van het land. Zo’n jubileumjaar verdient natuurlijk een aangepaste activiteitenkalender, dus vergeet zeker jullie agenda niet mee te brengen.

Steun de club door je aanwezigheid op ons clubfeest in Parothea, Oude abdijstraat 3, 9031 Drongen en dit op zaterdag 23 oktober 2021. U wordt er verwacht vanaf 18:30u en zal er dan met ons kunnen genieten van:

  • een aperitief, u aangeboden door onze club
  • beenhesp à volonté met frietjes (alternatief: vegetarische schotel of visschotel)
  • een dessertenbuffet

De opbrengst van deze avond gaat integraal naar onze clubwerking. Wij doen dan ook een oproep massaal aanwezig te zijn. Inschrijven is weliswaar verplicht en kan via het inschrijvingsstrookje. Je kan het strookje rechtstreeks afgeven op één van de trainingen aan Hendrik, Koen of Marnix of inschrijven per e-mail bij Koen op koen.suttels@icloud.com. Let wel op, het aantal plaatsen is beperkt tot 150. Betaling kan per overschrijving op BE64 9731 3257 1752 of cash aan Koen. Overschrijving geniet de voorkeur. De prijs bedraagt 18 euro voor volwassenen en 15 euro voor kinderen tussen zes en twaalf jaar. Kinderen beneden de zes jaar eten gratis.

De club is eveneens op zoek naar personen die een steentje willen bijdragen door mee te helpen ons dessertenbuffet aan te vullen met eigen creaties en/of die tombolaprijzen kunnen aanleveren. Tombolaprijzen mogen afgegeven worden aan Marnix. Wie dessert wil maken, kan zich wederom melden bij Hendrik, Koen of Marnix.

Alvast bedankt!

Het bestuur van Judoclub Gent-Drongen.