Goud voor Armin in Deinze en zilver voor Maité in Waver. Armin had zich voorbereid op de Bekers van Deinze door de dag daarvoor nog een eetfestijn te houden. Resultaat 55.6 kg en dus de eerste keer in de -60 kg bij de U15. Maar Armin toonde dat hij ook hier alles onder controle heeft. Met twee gewonnen kampen wint hij zijn poule. In de volgende afvalronde wint Armin nog drie kampen en dus ook goud in zijn nieuwe gewichtscategorie. Dikke proficiat!
Maité vertrok naar de Open Tori in Waver. Om 8h vertrokken, weging 9h30, poulebladen 12h00, poulewedstrijden vanaf 12h30, finalewedstrijden rond 14h30, podium 15h00, wat dus een zeer lange dag voor Maité betekende vandaag. Maïté (U15 -63kg) plaatste zich als 2e in de poule na winst tegen een Belgische en verlies tegen een Duitse. In de halve finale won ze knap van een zeer sterke Nederlandse. In de finale , gelijkopgaande kamp, maar belande wat ongelukkig in een houdgreep. Maar dus knap zilver net zoals in 2017🥈 en 2019. Dikke proficiat.