“In het 70 ste jubileum-jaar de 7de editie van de “Gentse bekers” op de 7de dag van de maand mei..toevallig of juist niet…een gigantische operatie met heel veel voorbereiding en inzet met een meer dan uitstekend resultaat..feilloos de perfectie bereiken, afgerond met een intensieve en boeiende 7de masterclass…meer dan ooit enkel mogelijk dankzij een dreamteam van vrijwilligers..al zeven jaar elke keer weer op post…van voorbereiding van de zaal, coördinatie van het geheel, begeleiding wedstrijd motie, logistieke en informatica-ondersteuning, ontvangst, kassa, bar tot de eigen en meer dan gesmaakte eigen verzorgde catering…een bijzondere dank, speciaal voor hen die dit telkenmale opnieuw mogelijk maken al zeven jaar lang elke keer opnieuw…een judofamilie in volle glorie, de zachte weg / kracht van onze club !”

Alwin Lox
Voorzitter JC Gent-Drongen